-Galerie foto- „Dar din dar se face Rai” – acțiune a Liceului Ferdinand I

Duminică, 19 decembrie, după slujba religioasă, elevii și colectivul Liceului Tehnologic ”Ferdinand I” au organizat o emoționantă acțiune la Biserica ”Sfinții Constantin și Elena” din municipiul Curtea de Argeș. Din postura de ajutoare ale lui Moș Crăciun au oferit cadouri copiilor de la Centrul Acces. Triplul parteneriat a fost reprezentat de inimosul preot Barbu Vasile, parohul Bisericii, împreună cu enoriașii, Maria Barbu, asistent social în cadrul Centrului Acces și profesoara de Religie, Iuliana Moraru, împreună cu liceenii.

Dr. Oetker a fost prezent ca de fiecare dată cu daruri consistente oferite cu drag de reprezentanții Liceului Ferdinand I care au prezentat și un moment muzical de colinde tradiționale românești.  Elevii au fost dirijați de Savu Amalia, din clasa a XII B, iar  Sabina Ilie (IX D) și Larisa Gheorghe (X C) au cântat colindele ”Leagăn verde legănel” și ”O, ce veste minunată”. Momentul lor a primit cu aplauze călduroase din partea enoriașilor și aprecieri binemeritate ale prof. Ana Răduțu, directorul unității de învățământ.

La final, elevii împreună cu prof Maria Barbu au împărțit cadouri celor mici, care i-au recompensat cu mulțumiri din suflet. ”Acum putem să așteptăm și noi nașterea Pruncului Iisus și zăpada pufoasă” – a fost replica micuților. După ce ajutoarele lui Moș Crăciun au împărțit cadourile, prof. Iuliana Moraru a oferit covrigi și clementine persoanelor aflate la biserică, iar părintele paroh, Vasile Barbu le-a dat calendare bisericești pentru anul care se apropie.

Cu speranța că astfel de momente vor deveni tradiționale în orașul nostru regal, elevii, cadrele didactice și întregul colectiv de la Liceul Tehnologic Ferdinand I, urează tuturor argeșenilor sărbători fericite!

 

Paul Alexe

 

 

 

You may also like

0 comments

By