„Aviz celor care spun că autoritățile nu își fac treaba…”

Ninsorile abundente din ultimele zile au iscat și nemulțumiri printre argeșeni, care poate aveau așteptări mai mari de la cei responsabili cu deszăpezirea. Însă, trebuie precizat că s-au depus eforturi pentru menținerea drumurilor în stare destul de bună, la Curtea de Argeș cei de la SPGC au ieșit cu utilajele pe străzi încă de la ora 03.00, azi noapte. Astăzi, atât personalul SPGC, de la spații verzi și drumuri, cât și cei de la SPU au dat la o parte omătul de pe trotuare, pe principalele artere din parcuri și printre blocuri. Însă, să nu uităm faptul că și cetățenii au obligația să curețe trotuarul și spațiul din fața proprietăților, indiferent că vorbim despre case, blocuri sau magazine.
Situația nu a fost atât de dificilă în ceea ce privește traficul rutier în județul nostru nici pe A1 sau Pitești, dovadă stă postarea unui internaut în grupul Info Trafic Pitești:
”Aviz celor care zic ca autoritățile nu isi fac treaba pe A1. De la Gaesti pana la Pitesti m-am Intanlit cu 9 masini de dezăpezire pe sensul spre Bucuresti. Spre Pitesti e zăpada pe jos, dar se circula cu 60 km/h. E iarna pana la urma, se circula in condiții de iarna.”

You may also like

0 comments

By