Gheorghe Alecsei: cifră de afaceri de peste 2,5 milioane E în 2016

Aqva Termo Sant, firma deţinută de Gheorghe Alecsei, a fost deschisă în 1997 şi a avut la început doar doi angajaţi. Anul trecut, firma a înregistrat o cifră de afaceri de peste 2,5 milioane E şi este formată dintr-o echipă de 57 persoane. Cum cifrele sunt cele care vorbesc de la sine, se pare că Gheorghe Alecsei a descoperit „reţeta succesului” în afaceri şi nu a avut nicio reţinere să o dezvăluie atunci când a fost întrebat: „seriozitate, competenţă, profesionalism, oameni bine pregătiţi şi muncă fără pauze prea multe.”

În ciuda faptului că în ultimii ani firma s-a dezvoltat considerabil, chiar şi în alte domenii de activitate, omul de afaceri şi consilierul judeţean din partea PNL, ne-a spus că nu aceste aspecte îl mulţumesc.

Din punctul meu de vedere, cea mai mare realizare este că am reuşit să ofer locuri de muncă pentru peste 57 persoane. Asta mă face să fiu mulţumit, să ştiu că echipa ATS este numeroasă şi formată din oameni pregătiţi şi serioşi”, a completat Gheorghe Alecsei.

 

Salarii mari la ATS, se caută personal

 

Din echipa firmei fac parte şi tineri care s-au specializat aici şi au rămas în continuare, fără să regrete, mai ales că salariile la ATS au depăşit mereu minimul pe economie.

Ca idee generală, văd că salariul minim va fi mărit la 1.450 lei, de la 1 februarie 2017, la mine în firmă niciodată nu au fost salariile sub această sumă, doar în condiţiile în care un angajat nu a lucrat deloc toată luna sau au fost concedii. În echipa ATS au fost instalatori care au primit şi 2.800 lei pe lună. Însă, culmea pentru mine este că în continuare nu reuşesc să găsesc oameni calificaţi să-i angajez. Aştept tineri pe care să-i formez ca instalatori de apă, gaz şi termice, să-i pot folosi în producţie. Minimul pe economie care a apărut abia acum, la ATS este salariul care se oferă de mult timp”, a mai spus Gheorghe Alecsei.

Un regret al consilierului judeţean, din calitatea de om politic, este faptul că „politicul sprijină şi scoate în faţă oameni care nu au habar despre instrumentele de plată folosite de companii, ordine de plată sau ce înseamnă să nu ai bani pentru salarii în data de 15 ale lunii…”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: atsarges.ro

 

You may also like

0 comments

By