Ion Gavrilă nu mai este directorul general al Electroargeș! Conducerea fabricii a fost preluată de Robert Zisu

Ion Gavrilă a fost înlocuit din funcția de director general al uneia din cele mai importante fabrici din Curtea de Argeș. Noul director general al Electroargeș este Robert Zisu. Acum, Ion Gavrilă ocupă funcția de administrator al societății și, implicit, cea de acționar.  Din primele informații, hotărârea administratorilor a fost motivată de faptul că se vrea un suflu nou, tinerețe și mai bine.

”Rămân în cadrul societății, unde am calitatea de administrator și acționar. Să nu se uite că am o vârstă la care trebuie predată ștafeta într-un fel sau altul”, ne-a declarat fostul director general Ion Gavrilă.

Vestea a fost primită destul de bine de Ion Gavrilă, cel care a ocupat funcția de director general al fabricii, și ne-a declarat că nu s-a opus: ”asta este viața, indiferent de poziția mea, în Consiliul de Administrație, majoritatea ia hotărâri. Când a fost propunerea pentru noul director am avut două voturi pentru, dl. Zisu a avut două pentru și un vot abținere”, ne-a mai declarat Ion Gavrilă, cu mențiunea că Electroargeș își urmează cursul normal. 

”Sperăm să fie măcar la fel de bine, dar așteptările sunt mari și de mai bine”, a mai completat fostul director general Ion Gavrilă. 

You may also like

0 comments

By