-VIDEO- CS Mioveni, meci de pregătire la Curtea de Argeș! Marius Stoica a fost primit de vechi prieteni!

În această perioadă de pregătire, echipa ACS Basarabi a avut mai multe propuneri de a transfera jucători la echipe din ligi superioare. Conducerea clubului va decide însă ce transferuri va aproba și le va anunța la începutul sezonului. În intersezon se continuă seria amicalelor de pregătire, în special cu meciuri jucate la Curtea de Argeș. Astăzi, municipiul nostru a fost gazda partidei de antrenament dintre ACS Basarabi și CS Mioveni, iar pe bancă au fost prezenți și primarul Constantin Panțurescu și viceprimarul Gabriel Jubleanu. 

Cu pași mărunți, dar siguri, reînviem fenomenul fotbalistic din Curtea de Argeș, după atâția ani de zile. Astăzi vreau să le mulțumesc celor de la CS Mioveni și prietenului meu, Marius, pentru că ne-au onorat cu prezența. Sunt convins că la fiecare invitație va da curs și ușor, ușor, să ajungem și noi să jucăm lângă ei”, a transmis edilul Constantin Panțurescu.

Marius Stoica este unul din fotbaliștii care s-au antrenat la Curtea de Argeș și a ajuns să fie un nume de referință în fotbalul autohton, primarul a dorit să afle cum se simte acum din postura de antrenor, pe aceeași ”iarbă de unde a plecat în lumea sportului”.

După ani și ani pentru mine este o plăcere să mă întorc pe stadionul unde am început să pun bazele carierei de fotbalist. Mă reîntorc ca antrenor și este normal să îmi facă o mare onoare și plăcere că mă reîntâlnesc în orașul Basarabilor, unde am copilărit, cu vechi prieteni. Vă mulțumesc pentru invitație!”

După meciurile de pregătire cu FC Argeș și CS Mioveni, în perioada de pauză se vor organiza și alte partide!

You may also like

0 comments

By