Programul ”Petrecerii Bobocilor” la CNVV

 

 

”Anul acesta școlar primul proiect pe care Consiliul îl va organiza reprezintă un element de noutate pe lista activităților nonformale organizate în cadrul liceului nostru deoarece ne propunem sa îi primim pe elevii claselor a IX-a cu o „Petrecere a bobocilor” după cum am și denumit evenimentul. Prin aceasta ne dorim să îi ajutăm să se integreze și să îi facem să se bucure de începutul vieții de liceu, lăsând la o parte orice teamă pe care o au în legătură cu această etapă.
Astfel, evenimentul este alcătuit din trei părți:
Începutul constă în organizarea unor ice-breakers, scurte jocuri interactive bazate pe lucrul în echipă, care îi vor ajuta pe elevi să se destindă, să socializeze și bineînțeles să se distreze.
După aceste jocuri, în a doua parte a serii vom merge cu toții într-o sală de clasă unde fiecare va putea servi produse de patiserie și băuturi răcoritoare.
Și, bineînțeles, după ce ne-am cunoscut mai bine și am și mâncat urmează momentul mult așteptat al serii, când cu toții vor fi invitați în sala de festivități a Colegiului pentru a lua parte la petrecerea organizată pentru boboci, unde atmosfera va fi întreținută de un DJ.
Acest eveniment va avea loc vineri, 15 septembrie, de la ora 18:30 în cadrul liceului nostru.

Invitațiile vor fi puse în vânzare la prețul de 10 lei deoarece banii strânși reprezintă bugetul alocat acestui proiect, din care trebuie sa achiziționăm produsele de patiserie, băuturile răcoritoare, pahare, șervețele, obiectele pentru menaj pe care le vom folosi sa curățăm după petrecere, să tipărim invitațiile și să plătim DJ-ul”, au transmis reprezentanții Consiliului Școlar al Elevilor de la Colegiul Național Vlaicu Vodă.

 

 

You may also like

0 comments

By