După vizita miniștrilor în Argeș, primarul Piteștiului spune că are vești bune

”Stimați piteșteni,
Ieri au fost în Pitești mai mulți reprezentanți ai Guvernului României, în frunte cu vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării și Marius Nica, ministrul Fondurilor Europene.
Cu acest prilej am avut mai multe discuții aplicate, iar veștile pe care le-am primit în privința unor proiecte vitale pentru Pitești sunt îmbucurătoare. Astfel, vicepremierul Paul Stănescu a anunțat că proiectele privind construcția centurii ocolitoare de Vest a Piteștiului, a unui nou pod peste râul Argeș, a unei săli polivalente cu 4.700 de locuri și modernizarea stadionului “Nicolae Dobrin” reprezintă o prioritate și au intrat în circuitul necesar pentru proiectare si pentru finanțare prin Compania Națională de Investiții.
Sunt proiecte de mare anvergură și cu o valoare pe măsură, de peste 200 de milioane de euro.
De asemenea, am stabilit pentru perioada următoare mai multe întâlniri la Guvern și la ministerele de resort pentru a obține sprijin și pentru alte investiții importante pentru municipiul Pitești ale căror proiecte le-am depus deja la autoritățile centrale.
Ca de obicei, vă vom ține la curent cu privire la demersuri și evoluția proiectelor”, a transmis primarul Cornel Ionică. 

Proiecte mărețe, adevărat, însă se așteaptă primele demersuri ca oamenii să aibă încredere că se vor realiza.

You may also like

0 comments

By