Cum și de ce a fost îngropat sportul la Curtea de Argeș !?!

Argeșenii se întreabă și ne întreabă cum și de ce nu s-au organizat ani de zile competiții sau activități sportive în municipiul nostru.

De ce nu avem nicio echipă înregistrată la Ligile Sportive? De ce tineretul din Curtea de Argeș trebuie să plătească pentru a face sport? Cine sunt familiile care au acaparat domeniul sportiv și l-au transformat în fabrică de bani? Cât costă o familie cu doi copiii să-i înscrie la diferite acțiuni sportive, să facă parte dintr-o activitate cultural-educativă sau de creație?
De ce în municipiul Curtea de Argeș, în afara câtorva concerte și așa zise lansări de carte, nu se întâmplă nimic altceva? Cât îl costă pe un tânăr să practice sport în sălile de sport locale?
Cât costă o familie să învețe copilul să cânte la un instrument muzical?
Așteptăm răspunsurile voastre! Vă anunțăm că dorim să demarăm în acest sens o anchetă jurnalistică prin care să arătăm public persoanele care au îngropat sportul, pe toate laturile, care sunt motivele lor și ce foloase au obținut și obțin.
Vă amintim că, deocamdată, singurul club sportiv unde copiii au posiblitatea să facă sport fără să plătească este ACS Basarabi Curtea de Argeș.
Nu este normal ca un părinte să plătească și pentru simplul fapt că vrea ca al lui copil să facă mișcare!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa foto: alba24.ro

You may also like

0 comments

By