Marșul pentru viață se va organiza în data de 24 martie

Cu binecuvântarea ÎPS Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune și Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul și în parteneriat cu Studenți pentru Viață, organizează Marșul pentru Viață.
Activitatea va avea loc sâmbătă, 24 martie, ora 14.30, în centrul Municipiului Pitești și se înscrie în calendarul evenimentelor desfășurate în întreaga țară.
„Participanții se vor întâlni în fața Teatrului Al. Davila din Pitești și vor parcurge pasajul pietonal din centrul orașului pe direcția Teatrul Al. Davila – Biserica Sfântul Gheorghe, unde va avea loc o slujbă de Te-Deum.  Scopul acestei manifestări este de a atrage atenția asupra necesității de conștientizare a pericolului moral și social pe care îl reprezintă avortul, care este un atentat asupra vieții: darul suprem al lui Dumnezeu. La acest eveniment vor participa preoți, profesori, studenți, elevi și toți cei care vor să susțină demersul nostru de a construi o societate respectabilă, în care sunt promovate adevăratele valori cultural-religioase românești”, transmite Arhiepiscopia Argeşului. 

 

You may also like

0 comments

By