Felicitări! Două eleve de la Liceul Forestier au obţinut premiul I şi premiul II la Concursul Naţional de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici”

Elevii din Curtea de Argeş obţin rezultate bune la concursurile şi olimpiadele la care participă, iar copiii de la Liceul Tehnologic Forestier, viitor Liceul „Regele MIhai I”, confirmă încă o dată acest lucru.

„În data de 10 martie 2018 s-a desfășurat la Pitești faza județeană a Concursului Naţional de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici”, concurs la care au participat și elevi ai Liceului Tehnologic Forestier Curtea de Argeș. Eleva Marin Filofteia Diana (clasa a XI-a) a obținut Premiul I si va participa la etapa naționala a concursului iar eleva Porceanu Alexandra Gabriela (clasa a XII-a) a obținut Premiul II. Felicitări celor două eleve și doamnei profesor coordonator Preoteasa Luminița! Mult succes la faza naționala care se va desfășura la Iași”, transmit reprezentanţii instituţiei de învăţământ. 

Echipa Actualitatea transmite felicitări celor două eleve pentru rezultatele obţinute şi profesorului coordonator pentru profesionalism şi dăruire. 

You may also like

0 comments

By