FlixBus extinde cea mai mare rețea europeană de transport de persoane cu autocarul către Bulgaria: noi conexiuni între București și Sofia

Din 22 martie o nouă țară intră în rețeaua FlixBus: Bulgaria

++ Două curse directe zilnice între București și Sofia cu autocare verzi

++ În martie, FlixBus va crește frecvența curselor către Ungaria

++ Mobilitate verde și inteligentă pentru toți: Internet Wi-Fi gratuit, scaune confortabile cu spațiu extins pentru picioare, aer condiționat, prize și toaletă la bord

București, 22.03.2018 – Furnizorul european de mobilitate FlixBus conectează România de cea mai nouă țară adăugată rețelei sale, Bulgaria. Curse directe de zi și de noapte vor circula de la București și Giurgiu către Sofia începând cu 22 martie. Biletele sunt deja disponibile pe www.FlixBus.ro și în aplicația gratuită pentru telefonul mobil.

FlixBus s-a lansat în România la jumătatea lui 2016 și, după o expansiune rapidă în 2017, oferă deja conexiuni directe către 100 de destinații din 12 țări din Europa. Prin intrarea pe piața din Bulgaria, compania oferă un număr și mai mare de destinații din România.

„Din 2013, de când FlixBus a fost lansat, creștem organic în Europa. După ce am pus la punct o ofertă puternică în România, următorul pas logic a fost să intrăm pe piața din Bulgaria și să oferim călătorii accesibile și confortabile între cele două țări”, a declarat László Arany, Managing Director regional.

În afară de extinderea rețelei în Bulgaria, FlixBus va crește frecvența curselor către Ungaria din această lună. Astfel din 29 martie vor fi noi curse directe de noapte de la București, Brașov, Ploiești și Sibiu către Szeged și Budapesta, iar autocarele vor ajunge și în aeroportul din capitala Ungariei.   

 

Mobilitate verde și inteligentă pentru toți

FlixBus garantează aceeași calitate pentru toate autocarele din flotă. Pasagerii au acces la Wi-Fi gratuit, scaune confortabile cu spațiu extins pentru picioare, aer condiționat, prize și toaletă la bord.

Cumpărarea biletelor poate fi făcută către diferite țări europene la www.FlixBus.ro, în aplicația pentru telefonul mobil și în agențiile de turism partenere din România. Modificarea sau anularea rezervării este posibilă cu până la 15 minute înainte de plecare. Se poat lua gratuit un bagaj de cală și unul de mână, fără a fi nevoie de printarea biletelor, check-in-ul fiind posibil cu codul QR din aplicația pentru telefonul mobil.

În perioada 22-25 martie, biletele pentru cursele de la București la Sofia vor fi disponibile de la 1,99 de lei, pentru plecările care au loc între 22.03.2018 și 20.05.2018.

 

You may also like

0 comments

By