Câștigătorii concursului național Argeș Kendama! Victor Marinescu: ”felicit toți participanții!”

Sâmbătă, de la ora 11.00, Victor Marinescu a organizat la Sala Municipală de Sport concursul național Argeș Kendama. Participanții au concurat pentru cele 20 de premii puse în joc, dar au avut și ocazia să învețe trucuri noi de la cei mai buni. Asta pentru că invitați la Curtea de Argeș au fost Schus, Tonghi și Beri. 
 ”Concursul a iesit mai bine decât mă așteptam. Copii s-au distrat, s-au jucat și au putut să ne privească pe mine și pe cei 3 invitați speciali cum ne “dăm în spectacol” cu kendama. Vreau să le mulțumesc lui Schuster Stephan, zis și Schus, din Kendama Israel România, Alexandru Tonghioiu, aka Țonghi, din Kingdama, echipa lui CRBL și Berindean Mihnea, cunoscut ca Beri, din Krom Kendama România. Pe această cale doresc să le transmit mulțumiri sponsorilor, Tița Marius, singurul comerciant de kendama din Curtea de Argeș, dar și echipei KBR, coordonată de Iulian Filimon. Și nu în ultimul rând, vreau să felicit toți participanții dar în special câștigătorii”, a transmis Victor Marinescu. 
La categoria destinată amatorilor, premiul I l-a obținut Dodolino Mihalache din Slatina, premiul II – Iustin și premiul III – Rareș. 
La categorie pro, podiumul a fost ocupat de Victor Florea – locul I, Alexandru Cercel – locul II (ambii din Pitești) și Emanuel Stiuj – locul III (din Curtea de Argeș).

You may also like

0 comments

By