Consilierul Ionel Păunescu: ”Parcul Fântâna lui Manole trebuie să constituie o preocupare permanentă ”

Consilierul local Ionel Păunescu face parte din categoria tot mai restrânsă a aleșilor locali pe care-i vezi la plimbare în oraș cu familia, în parcuri, la piață, evenimente, pregătit oricând să discute cu oamenii care au propuneri, sugestii sau vor să-i reproșeze ceva anume. Alege să-și spună punctul de vedere prin postări pe pagina de socializare și nu de puține ori a atras atenția asupra unor probleme stingente ale orașului. La fel se întâmplă și când vrea să promoveze o acțiune, un eveniment sau pur și simplu o zonă frumoasă a Curții de Argeș.

Trebuie să recunoaștem că în orice localitate, oraș sau Capitală, din orice țară, sunt gropi, se fac lucrări, este o bancă ruptă, o sticlă aruncată pe jos, etc, dar dacă le promovăm doar pe acestea, cei din exterior care văd asta, de ce ar alege să mai vină la noi? Oriunde sunt zone și locuri interesante și frumoase, trebuie doar să vrem să le vedem. Și, de ce nu, să le arătăm și altora! 

În cazul de față, ieri după amiază, consilierul local Ionel Păunescu a ales ca loc de relaxare Parcul Fântâna lui Manole: ”pregătit să-și gazduiască oaspeții în bune condiții! Conservarea, dezvoltarea spațiilor verzi și a cadrului natural din oraș, apărarea, îmbunătățirea calității mediului înconjurător și menținerea unui echilibru ecologic, trebuie să constituie o preocupare permanentă a administrației publice locale, a agenților economici, a asociațiilor de locatari și a tuturor cetățenilor din orașul nostru.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

0 comments

By