Primarul Virgil Baciu aduce în comună turiști din toate colțurile lumii

Ideea unui festival rock organizat în mediul rural a venit din partea lui Mihai Capet-pilot de curse şi actor, Daniel Ignat-solistul trupei ”The Rock”, Traian Mitroi – om de afaceri şi Bogdan Năstase – om de afaceri şi pilot de curse. Ca orice idee bună, pentru a se concretiza are nevoie de sprijin, iar asta s-a găsit din plin la Corbi, unde edilul Virgil Baciu a făcut tot ceea ce ține de administrația locală ca acest festival să se organizeze în frumoasa comună argeșeană. 

 Stonebird Festival va atrage iubitorii de rock din toate colțurile lumii, mai ales că este anunțată prezența primului solist al legendarei trupe AC/DC, Dave Evans, şi a bateristului american Mike Terrana. Pe scenă vor mai performa Partizan, Zob, Lupii&Alex Calancea, Uniforma, Black, My Queen, Bucium, iar festivalul va fi prezentat de Claudiu Cîrțînă, de la Rock FM. 

Pentru un asemenea eveniment ce va aduce la Corbi iubitorii de rock din toate colțurile lumii nu putem decât să-l felicităm pe primarul Virgil Baciu care arată încă o dată că știe să promoveze comuna. 

You may also like

0 comments

By