Finalul celei de-a III-a ediții a Cupei Basarabilor! Clasamentul turneului de fotbal!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La cea de-a III-a ediție a Cupei Basarabilor s-au înscris 12 echipe: Batalionul 33 Vânători de Munte POSADA, Detașamentul de Jandarmi Curtea de Argeș, Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș, Geo Techno Security, Dr. Oetker, Steinel, Karcher, Electroargeș, CasaTa, Dioda, Primăria Curtea de Argeș, Vand West. 

Competiția a fost organizată de Primăria Municipiului Curtea de Argeș, în parteneriat cu Clubul Basarabi Curtea de Argeș și CasaTa. 

Meciurile din finala mică și finala mare s-au jucat duminică, între echipele Geo Techno Security – Dr. Oetker (scor 2-1) și echipele Detașamentul de Jandarmi Curtea de Argeș – Batalionul 33 Vânători de Munte POSADA (scor 1-4). 

Clasamentul: 

Locul I – Batalionul 33 Vânători de Munte ”POSADA”
Locul II – Detașamentul de Jandarmi Curtea de Argeș
Locul III – Geo Techno Security

Diplomă pentru Jucătorul turnerului i-a revenit Cosmin Giurcă, atacantul din echipa Detașamentului de Jandarmi Curtea de Argeș, iar diploma pentru Portarul turneului i-a revenit lui Ion Socol, portarul echipei Batalionul 33 Vânători de Munte POSADA.  

Din partea firmei care a sponsorizat turneul de fotbal Cupa Basarabilor, << CasaTa>>, echipele care au câștigat primele trei locuri au primit echipamente sportive, mingi și mănuși pentru portari!

Toate meciurile, finalele și festivitatea de premiere au fost transmise în direct și se pot vedea pe pagina de Facebook a ziarului Actualitatea Argeșeană!

Felicitări tuturor echipelor care au participat la această competiție fairplay!

În următoarea perioadă se va organiza Cupa Basarabilor pe cartiere, revenim cu detalii despre program și regulament!

You may also like

0 comments

By