Programul detaliat al Zilelor Municipiului Curtea de Argeș

Primaria Municipiului Curtea de Arges, Consiliul Local si Asociatia Cuturala Autentic Fest prezinta Zilele Municipiului Curtea de Arges, intre 10 si 15 august, pe Platoul Salii Sporturilor, la Stadionul Municipal din Curtea de Arges. Va asteptam cu muzica buna, dance si folclor
traditional si international, terase imbelsugate cu carnuri aromate, vinuri si bere rece, parc de distractii pentru cei mici si cei mari si cel mai mare targ de produse traditionale.
Ziua de vineri 10 august va debuta cu un regal folcloric transmis in direct de catre Etno TV, prezentat de indragita moderatoare Adriana Stefan de la Etno TV si transmis in direct pe postul cu renume, pe scena urcand:
 Mariana Cimpoiasu
 Fanita Modoran
 Nicoleta Iancu
 Alin Gabriel Matei
 Geta State
 Gratian Badescu
 Haiducii Vlasiei
 Madalina Lupu
 Neta Soare
 Marcela Fota
 Ansamblul de dansuri populare – Marcel Velea
 Ansamblul de dansuri populare – Mihai Ilie
Seara pe racoare incingem atmosfera cu SPEAK!
Ziua de sambata va fi dedicata in special copiilor si adolescentilor.
Celebra trupa de teatru pentru copii HOCUS POCUS TRULALA vine cu un program artistic deosebit, spectacole de animatie, mascote uriase, picioroange, kinder disco si petrecere pentru copii, dupa care ne distram in familie cu indragitul ION DE ROMANIA, cu un Program CONCURS de KARAOKE.
Marea surpriza a serii pentu cei mici va fi LINO GOLDEN, seara fiind incheiata cu un super concert NOAPTEA TARZIU.
Deschidem ziua de duminica tot cu multa distractie pentru copii, HOCUS POCUS TRULALA revenind cu spectacole de animatie, mascote uriase, picioroange, kinder disco si petrecere pentru cei mici, dupa care avem parte de un regal folcloric alaturi de indragitii artisti Valentin Sanfira, Georgel Nuca si Maria Constantin.
Seara pe racoare ne distram in familie cu program de karaoke alaturi de indragitul Ion de Romania, dupa care trupa MANDINGA va incinge la maxim seara de duminica.
Luni 13 august, avem o zi speciala dedicata iubitorilor de folclor; FESTIVALUL INTERNATIONAL FOLCLORIC CARPATI editia a-XXXV-a isi va deschide portile, spectacolul continuand cu un program folcloric sustinut de cele mai indrăgite si talentate tinere artiste ale momentului- OLGUȚA BERBEC ȘI VLĂDUȚA LUPĂU- cu invitații lor.
Marti, 14 august Legendara trupa a anilor ’80 – AZUR ne va incanta cu slagare nemaipomenite, dupa care recitalul frumoasei si talentatei cantarete MIRA ii va incanta pe adolescenti, iar MEGARECITALUL PROCONSUL va incinge iar atmosfera la maxim in Curtea de Arges.
Incheiem seara pe tonuri de clubbing cu DJ Killer si MC Darius.
Miercuri 15 august, in zi de mare sarbatoare, petrecem alaturi de Denisa Profin, Georgiana Baciu, D.S.A, IL IN, Maria Elisa Voicila, Violeta Popa, Nicolae Datcu Valeria ARNAUTU, Trupa Prometeu, NICOLETA OANCEA BAND, dupa care incheiem glorios cu un
MEGARECITAL ANTONIA!!!
Pe langa toate aceste surprize, vor fi prezenti zeci de comercianti veniti din toate colturile tarii ce va vor oferi cele mai gustoase bucate, gratare, carnuri aromate, preparate proaspete si gustoase, produse traditionale romanesti, dulciuri, placinte, cozonaci, ciocolata de casa, turta dulce, inghetata, gogosi, clatite, kurtos kalacs, nu vor lipsi nici mesterii populari prezenti la eveniment cu minunate exponate lucrate manual, artizanat de Corund, ceramica, hand-made, produse textile, marochinarie,etc.
Voia bună pentru cei mici va fi asigurată de cel mai mare și frumos parc de distracții: trenulete, castele, masinute tamponabile, carusele, carturi, topogane gonflabile, piscine cu bile, iar pentru părinți organizatorii au pregătit concerte în fiecare zi și grătare încinse la maxim și stropite cu bere rece ca gheata.

 

You may also like

0 comments

By