Polițistul premiat în 2015 la Curtea de Argeș este actualul șef al Postului de Poliție din Băiculești

În luna decembrie a anului 2015, la propunerea presei locale din Curtea de Argeș, cei trei polițiști, comisarul Viorel Dumitru, inspectorul principal Bogdan Dina şi agentul Adrian Amza, care au intervenit rapid când au găsit un bărbat în zona barajului Valea lui Enache din Băiculești, plutind pe luciul apei și i-au salvat viața, au fost premiați de administrația locală din municipiu. La vremea respectivă, în cadrul unei ședințe de Consiliu Local li s-au oferit diplome de recunoștință.

Detalii găsiți AICI 

La trei ani de la momentul respectiv, Adrian Amza, agent principal de Poliţie s-a înscris la concursul pentru postul de șef de post la Poliția din Băiculești. Au fost scoase la concurs trei posturi: cel de șef de post la Băiculești, Mălureni și Pietroșani.

Adrian Amza a participat la concursul de șef de post la Băiculești, post pe care l-a câștigat cu nota 9.40. 

La cele două concursuri, posturile au fost câștigate de George Crăescu, agent şef adjunct de Poliţie, cu nota 9.30 și este actualul șef de post la Mălureni, iar concursul pentru șeful de post la Pietroșani a fost obținut de Nicolae Rotaru, agent şef principal de Poliţie, cu nota 8.98!

Felicităti tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*