ACS Basarabi Curtea de Argeș – povestea continuă! Victorie în 10 în al doilea meci din Liga a IV-a

ACS Basarabi Curtea de Argeș a jucat astăzi, 1 septembrie 2018, al doilea meci din sezonul 2018-2019, cu echipa DLR Pitești, finanțată de Lisa Dräxlmaier. Cel de-al treilea an al echipei de fotbal din Curtea de Argeș a început cu două victorii succesive. Meciul de la Pitești a fost unul extrem de tensionat, cu faze multe către poartă, ratări, eliminare și o victorie obținută prin multă muncă. La pauză s-a intrat la vestiar cu scorul de 1-1 și cu un jucător în minus la Basarabi, după ce căpitanul Andrei Barbu a fost eliminat pentru fault. 

Fotbaliștii de la ACS Basarabi Curtea de Argeș s-au mobilizat exemplar și nici nu s-a remarcat diferența de 10-11 din teren. Mai mult, Dragoș Prodan a închis tabela cu un gol de senzație.

~~Mulțumesc tuturor jucătorilor pentru efortul depus, pentru modul în care v-ați mobilizat și că sunteți alături de mine deși nu am puterea financiară să vă recompensez financiar, ca celelalte cluburi cu care ne luptăm! Voi face tot posibilul să obțin pentru voi și pentru sportul din municipiul Curtea de Argeș ceea ce meritați!~~

În ultimii trei ani, o parte a presei de căcat, scuzați-ne expresia neacademică, și niște PRĂPĂDIȚI (pentru asta nu ne cerem scuze) nu au făcut altceva decât să critice această echipă de fotbal în momentele dificile, să arunce cu noroi în niște tineri care vor doar să joace fotbal, să facă sport, fără salarii și alte avantaje. Mai amarurilor, care nu ați făcut nimic în viață, nu ați dat apă nici măcar un câine, cum puteți să fiți atât de josnici și să încercați să distrugeți un proiect atât de frumos doar de dragul de a încasa câteva sute de lei? Înțelegem frustrarea, neputința, când vedeți că un tânăr a reușit de unul singur să înființeze un club sportiv care se luptă cu echipe ce dispun de bugete de 7 miliarde, 6 miliarde, etc., cu echipe ce au în spate companii nemțești (Lisa Dräxlmaier)

Este greu măi prăpădiților să desființați prin toate tertipurile de doi bani, ceva ce s-a format de dragul sportului, nu al banilor! La asta nu v-ați gândit niciodată! 

Vă este frică de faptul că în Curtea de Argeș se va face sport gratuit, că nu voi mai permite niciunui club să perceapă taxe de la părinți?!? Uite că asta se întâmplă, ușor -ușor! Este greu, măi amarurilor, să dezbinați un grup format din Tiriachiu Octavian, Nițu Cătălin, Robert Niță,  Cristi Irimia, Dragoș Prodan, Andrei Barbu, Alexandru Avrămescu, Narcis Citilică, Robert Bordei, Cătălin Livezeanu, Andrei Stancu, Ioan Stătescu Enescu, Ionuț Vasilescu, Alexandru Banu, Ștefan Ciolan, Mihai Croitoru, Mugurel Coacă.

Nici măcar încercările de descurajare nu mai merg, nici promisiunile cu salarii de 2.000 lei nu mai țin, ați avut ocazia să mințiți 6 jucători, dar vedem toți ce s-a întâmplat cu ei după ce au crezut în cai verzi pe pereți, sau în porumbi, ca să fim pe același ”teren” cu voi!

Gândiți-vă de două ori înainte să dați cu noroi în acest club! Suntem mulți și noroi după ploaie găsești peste tot!

În altă ordine de idei, mulțumim tuturor celor care sunt alături de clubul ACS Basarabi Curtea de Argeș! 

 

You may also like

0 comments

By