Copil de 8 ani accidentat în zona vârfului Călțun! Intervin salvamontiștii

În urmă cu puțin timp, un copil de 8 ani s-a accidentat dupa ce a cazut in zona varfului Caltun (2527 m) in muntii Fagarasului, iar zona accidentului este foarte dificila din punct de vedere al configuratiei terenului. Pacientul este constient dar prezinta leziuni la cap si membrele inferioare si salvatorii, din primele informatii obtinute, nu pot evalua cat de grave sunt leziunile sau cum vor afecta, in perioada urmatoare, starea copilului. Sunt alarmate si se indreapta catre locul evenimentului echipele Salvamont Sibiu din Balea si Negoiu, echipa Salvamont Arges si elicopterul SMURD Mures.
Au mai avut sau mai au in derulare actiuni salvamontistii din Busteni -1 caz, Salvamont Poiana Brasov-3 cazuri, Salvamont Gorj 1caz, Salvamont Argeș -2 cazuri , Salvamont Sibiu -2 cazuri , salvamont Vatra Dornei – 1 caz, Salvamont Cluj -1caz, Salvamont Neamt -2 cazuri , Salvamont Sacele -1 caz si Salvamont Vrancea 1 caz.
~O nouă zi plina pentru salvamontisti
, un inceput de toamna cu vreme buna pe munte , dar si cu interventii foarte multe. Salvamont Romania , prietenii dumneavoastra de nadejde de pe cararile muntilor va indeamna la responsabilitate~ transmit cei de la Salvamont Romania. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sursa foto : Salvamont Romania

You may also like

0 comments

By