Un ajutor nesperat la început de an școlar pentru 5 fetițe din Curtea de Argeș

Cheltuielile obișnuite pentru începutul de an școlar sunt de multe ori un efort mult prea mare pentru familiile greu încercate de viață. La fel se întâmplă și cu familia din cartierul Noapteș. Copii frumoși, bine îngrijiți, care iubesc școala și vor să meargă la cursuri cu hăinuțe noi, la fel ca orice copil. Din fericire, există și oameni cu suflet mare, care vor să ofere o mână de ajutor.

Ligia Rădulescu a cunoscut familia acestor micuțe frumoase în urmă cu vreo 3 ani, timp în care a fost un sprijin real și constant pentru ele. Acum, la început de an școlar a vrut să le facă o bucurie celor mici și au fost la cumpărături la unul din magazinele din Curtea de Argeș.

De hăinuțe și jucării s-au bucurat cele mici și din partea Anei Dobrin, o mămică de fetiță ce a aflat de povestea lor și a vrut să le ofere hăinuțe și încălțăminte.

Astfel de gesturi sunt cele care ne oferă încredere că în momente grele din viață prin care trebuie să treacă semeni de-ai noștri sunt mereu alți oameni care oferă o mână de ajutor. Oricât de puțin, din partea multora, înseamnă enorm pentru cei mai puțin norocoși din jurul nostru.

You may also like

0 comments

By