MAI: ”Opriți nebunia asta care a făcut până acum atât de multe victime!”

Într-o perioadă critică din punct de vedere al imaginii și încrederii populației în Poliția Română, la nivelul Ministerului Afacerilor de Interne s-a făcut o mișcare inteligentă prin numirea unei persoane istețe și cu simțul umorului dezvoltat care să se ocupe de comunicare. Sunt populare printre internauți răspunsurile MAI de pe pagina de socializare, care într-un mod amuzant reușesc să atragă atenția asupra eventualelor ”derapaje” de la lege.

Însă, ultima postare a MAI este cât se poate de serioasă și trage un semnal de alarmă referitor la accidentele produse din cauza șoferilor care, din motive de neînțeles, aleg să facă live-uri în timp ce conduc. Fără prea multe comentarii, vă redăm integral anunțul: 

”Oameni buni, opriți live-urile de la volan!
Înțelegeți că nu sunteți cu nimic mai cool dacă vă filmați în timp ce conduceți. Vă puneți în pericol pe voi, dar și pe ceilalți participanți la trafic.
Filmarea are mari șanse să apară în buletinele de știri, iar despre voi să se vorbească la trecut.
Opriți nebunia asta care a făcut până acum atât de multe victime!
Totodată, facem un apel către toți utilizatorii de facebook să ne anunțe imediat pe contul nostru în cazul în care văd astfel de filmări!”

 

 

You may also like

0 comments

By