-VIDEO- Excursii off road pe Transfăgărășan, o afacere născută din pasiune

Ideea acestor excursii off road pe Transfăgărășan a plecat de la pasiunea unui tânăr din Curtea de Argeș, îndrăgostit de frumusețea și unicitatea peisajelor din munții Făgăraș. 

”Munții noștri aur poartă” este un vers din bine cunoscuta poezie semnată de Octavian Goga, iar metafora poate descrie și situația de față. Zona Argeșului are un potențial turistic maxim, în special pe partea de excursii și drumeții montane. De aici a plecat și ideea lui Vlad Cîrstescu, pasionat de off road. Iar când reușești să faci ceva din pasiune și să îți placă, în plus mai adaugi și faptul că promovezi inevitabil turismul din zona natală, asta se poate numi ”rețeta” de succes a unei afaceri. 

”Nu am făcut asta pentru bani, totul a început de la faptul că îmi place off road-ul, îmi place să văd Munții Făgăraș și pădurile Argeșului. Pentru mine au un farmec aparte și reușesc să-și găsesc liniștea și energia de care am nevoie să-mi încarc bateriile. De la asta a plecat totul… Acum echipa Excursii Off Road Tranfăgărășan s-a mărit, dispunem de 8 mașini off road și o mașină pentru off road extrem, pe care o păstrăm pentru împătimiții sportului”, ne-a declarat Vlad. 

În afară de traseele pe munte, cei care aleg să-și petreacă ziua cu echipa Excursii Off Road Transfăgărășan au parte și de un prânz la stână și posibilitatea de a face echitație, la Cota 2200. 

Pentru detalii și rezervări puteți suna la numărul de telefon 0741 398 159!

 

 

 

You may also like

0 comments

By