STAND AGAINST BULLING THROUGH ARTS – la prima întâlnire de proiect în Curtea de Argeș

Prima întâlnire transnațională a proiectului „Stand Against Bullying through Arts” a avut loc in zilele de 2 și 3 noiembrie 2018 si a fost gazduită de Asociația pentru Dialogul Intercultural, coordonatoarea europeana a proiectului.

Participantii de la EUROMEDI ENGINEERING, Institutul de Formare Profesională din Glyfada (IEK GLYFADAS), Balkanska Agenciya za Ustoychivo Razvitie, Silales r. Laukuvos Norberto Veliaus gimnazija, Colegiul Național „Vlaicu Voda” și organizația gazdă, Asociația pentru Dialogul Intercultural au avut două zile de activitate intensă.

Pentru început, fiecare partener a prezentat activitățile realizate de organizația sa în perioada septembrie și octombrie 2018 și au fost discutate sarcinile viitoare ale fiecărui partener. S-a acordat o atenție deosebită activităților in care vor fi implicati studenții provenind din medii defavorizate și, pe de altă parte, partenerii au discutat despre implicarea in proiect a studenților care agreseaza sau care sunt agresați.

Partenerii au discutat despre cele mai bune metode de comunicare și au decis că grupul Facebook și e-mail-ul proiectului sunt metode deosebit de eficiente in comunicare.

Graficul de lucru al proiectului a fost stabilit pe baza planului de activități aprobat de Agenția Națională a României, dar luând în considerare și alte activități ale partenerilor din proiect.

Partenerii au discutat despre „Planul de diseminare”, „Planul de calitate” și „Planul de monitorizare și evaluare”, precum și despre rapoartele de evaluare, diseminare și calitate .

Pagina de proiect Facebook și platforma WEB TV au fost considerate foarte eficiente atât pentru diseminarea, cât și pentru vizibilitatea proiectului.

Conform analizei SWOT completate de participanți, întâlnirea a dezvăluit motivație, un parteneriat puternic, profesionalism.

 

You may also like

0 comments

By