Paparazzi: Bat clopote de nuntă în familia lui Răzvan Popescu

Răzvan Popescu, de profesie kinetoterapeut este cunoscut în urbea Basarabilor pentru începuturile promitățoare în cariera de fotbalist, iar mai apoi pentru activitatea de președinte al organizațiilor de tineret. 

Răzvan a luat o pauză în cariera politică și s-a dedicat total serviciului, iar pregătirea cu elevii de la Fundația Hand ROM și Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sfânta Marina„, a dus la obținerea unor rezultate notabile la concursuri și competiții naționale. 

Până de curând un burlac convins, Răzvan Popescu și-a găsit jumătatea și bat clopotele de nuntă în familie. Frumoasa Cătălina Mitrea este cea care i-a  furat inima, iar cum relația celor doi este bazată pe o veche prietenie, sigur în perioada următoare își vor lega destinele în fața lui Dumnezeu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De astăzi, ziarul Actualitatea Argeșeană deschide o nouă rubrică: paparazii!

Dacă ai surprins imagini sau video ce pot reprezenta o știre, le poți trimite la numărul de telefon 0747 513 296, pe pagina de Facebook a ziarului Actualitatea Argeseana sau la adresa de e-mail tonargesean.ro@gmail.com

Cei care ne trimit materiale video sau foto confirmă faptul că sunt titulari ai drepturilor aferente şi că sunt de acord ca acestea să fie publicate de Actualitatea Argeșeană!

You may also like

0 comments

By