-VIDEO- Primele declarații ale deputatului Mircea Drăghici după propunerea la Ministerul Transporturilor

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit într-o nouă ședință în cadrul căreia s-a stabilit ce decizie se ia în urma refuzului președintelui de a numi cei doi miniștri propuși pentru Ministerele Dezvoltării și Transporturi. Decizia a fost comunicată în cadrul unei conferințe de presă, (video mai jos), la care au participat Viorica Dăncilă, Lia Olguța Vasilescu, Liviu Dragnea și Mircea Drăghici. După ședință, în cadrul conferinței s-a făcut oficial anunțul că Lia Olguța Vasilescu este propusă la Dezvoltare, iar Mircea Drăghici la Transporturi. 

Pentru județul nostru, numirea unui argeșean într-o funcție atât de importantă nu poate însemna decât un mare plus, în condițiile în care Argeșul stă foarte prost la capitolul drumuri și mai ales, că Autostrada Pitești – Sibiu, bate pasul pe loc de mulți ani.

În activitatea parlamentară, Mircea Drăghici s-a remarcat ca inițiator al unor legi cu impact major. A promovat, ca unic inițiator, legea care scutește persoanele cu handicap permanent să se mai prezinte la comisiile de evaluare.

Este inițiator al legilor finanțării campaniilor electorale și finanțării partidelor politice, prima lege care a limitat evaziunea și a pus capăt mitei electorale în timpul campaniilor.

Recent din postura de inițiator alături de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, a fost inițiator al legii desecretizării protocoalelor secrete.

 

 

You may also like

0 comments

By