Felicitări! Primăria Băiculești vine în ajutorul echipei locale de fotbal

În ultimul an, comuna Băiculești are o echipă de fotbal înscrisă în Liga a IV-a care să reprezinte localitatea în sportul din județ. Edilul comunei, Niculaie Dragnea a făcut la începutul lunii noiembrie o achiziție în valoare de 8.105 lei pentru a oferi condiții normale de desfășurare a meciurilor de acasă ale echipei de fotbal AS Băiculești. 

Conform regulilor de joc stabilite la nivelul ligii județene, condițiile minime pentru organizarea meciurilor de fotbal includ deținerea pe terenul de sport a unor vestiare. Cornel Bănică, antrenorul echipei AS Băculești, care este și consilier local, face toate eforturile și demersurile pentru respectarea acestei cerințe și s-au achiziționat ” vestiare containerizate pentru teren de sport din satul Argesani. Pachetul contine: 4 buc VESTIAR METALIC CU PICIOARE SI 8 USI 116/08S, 1200x500x1800 mm (LxlxH), Italia 2 buc MASA CU STRUCTURA METALICA L1600, 1600x800x750 mm (LxlxH), ECO+ 4 buc BANCA DEMONTATA PT. VESTIAR PF/LE/S 2000, 2000x350x450 mm (LxlxH), Italia.”

În condițiile în care la nivelul județului, în ligile a IV-a și a V-a sunt localități unde jucătorii nu au parte de minimul respect și sunt nevoiți să se schimbe pe teren, Primăria Băiculești promite ca în viitorul apropiat în localitate să fie un stadion demn de Liga a IV-a. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto FB AS BAICULESTI

You may also like

0 comments

By