Daniela Vintilă are nevoie de noi pentru a obține premiul ”Studentul anului în Europa”

Daniela Vintilă a studiat la Colegiul Național ”Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeș, iar acum are nevoie de ajutorul concitadinilor pentru a obține premiul “Studentul anului in Europa – Post-universitar”. Daniela este finalistă la această categorie, iar cei care sunt mândri de tânăra din municipiul nostru trebuie doar să dea „Like” pozei din link-ul de mai jos:    https://www.facebook.com/lsrs.romania/photos/a.10156545122799340/10156545123609340/?type=3&theater&comment_id=10156546864879340&force_theater=1&notif_t=photo_comment_tagged&notif_id=1545101858022503

Daniela Vintila – Finalistă la categoria “Studentul anului in Europa – Post-universitar” l Rezervă-ți locul la Gala LSRS 2019http://bit.ly/GalaLSRS19

După absolvirea studiilor de licenţă la Școala Națională de Studii Politice și Administrative în Bucureşti, Daniela a continuat masteratul și doctoratul în Spania, obținând titlul de Doctor în Drept şi Ştiinţe Politice la Universidad Autónoma de Madrid în 2015. În perioada 2014-2017 a participat în proiectul internațional PATHWAYS la Universitatea din Leicester (Marea Britanie), iar din 2017 este cercetător postdoctoral în cadrul proiectului MiTSoPro la Universitatea din Liege (Belgia). Este co-director al Grupului de migrație din cadrul European Consortium for Political Research, vice-președinte al Grupului de Uniunea Europeană din cadrul Asociației Internaționale de Știință Politică (IPSA), co-director al Grupului de cetățenie din cadrul IMISCOE și membru al Biroului Executiv al Asociației Belgiene de Știință Politică. A publicat cu edituri/reviste internaționale de prestigiu şi este membru fondator Migration News şi EU News, două pagini online de ştiri zilnice pe teme de relevanţă socială şi politică.

 ”La Colegiul Național „Vlaicu Vodă” am avut șansa să întâlnesc oameni cu adevărat remarcabili, cadre didactice excepționale care mi-au oferit un model de profesionalism, dăruire și atașament. Tania Nicolau, Ileana Popescu, Mariana Ducă, Elena Matache, Nicu Lazăr sunt doar câtiva dintre profesorii care au contribuit în mod esențial la modelarea mea ca om, oferindu-mi o veritabilă sursă de inspirație și motivație,” ne-a declarat Daniela Vintilă!

Felicitări, Daniela! Suntem mândri de tine și sperăm să ai parte de tot sprijinul celor care te cunosc pentru a obține premiul bazat pe votul publicului!

S-ar putea sa iti mai placa

0 comentarii

Leave a Reply

By