ARKADIA RENT A CAR – închirieri auto la prețuri extrem de avantajoase

ARKADIA RENT A CAR
Închirieri auto: 0753 870 316 
0752 501 642 
‼️🎁Oferta🎁‼️
Vă punem la dispoziție mașini bine întreținute,cu 5 și 7 locuri cu dotări full și stare tehnică impecabilă. 
Vrei o escapadă în afara orașului, sau te-a lasat mașina ta când aveai mai mare nevoie de ea?Vii în țara doar cu avionul și cu toate astea nu îți ajunge timpul să-ți vizitezi rudele?
Noi suntem soluția ideală!
Venim în ajutorul tău cu o serie de mașini impecabile și spațioase.
‼️🎁Oferta🎁‼️Cu ce te ajutăm noi?

– Dacă ești venit nou în țara nu ai un număr cu care să-ți suni rudele , la mai mult de 7 zile alături de noi vei primi un telefon cu 5 euro credit gratuit din partea noastră cu care îți poți anunța rudele ca ai sosit, și că o să-i vizitezi curând

– ai venit cu prichindelul , scaunul mașinii este prea mare? Nu e nici o problema Arkadia Rent a Car îți oferă pe durata sejurului alături de noi și un scăunel pentru el!

-Ești unul dintre persoanele care încă preferă gps-ul clasic? Nici o problema Arkadia Rent a Car îți rezolvă și această problemă

‼️🎁Oferta Surpriză🎁‼️
Surpriza cea mai mare pentru tine
Să zicem că stai 10 zile în România în aceste zile ai încerca să te limitezi la un maxim de 7 zile. Arkadia Rent a Car îți oferă bonus a 8 a zi să-ți poți rezolva toate problemele! Sună astăzi pentru a rezerva mașina dorită!

Câteva din autoturismele ce compun parcul auto pus la dispoziție de ARKADIA RENT A CAR, preţurile şi ofertele de închiriere le găsiţi în videoclipul de mai jos: 

 

You may also like

0 comments

By