Se fac înscrieri la cea de-a V-a ediție a Transfier

”Pentru o poveste atat de frumoasa, era musai sa gasim o solutie de a continua.
Aceasta solutie a venit in urma parteneriatului dintre Federatia Romana de Triathlon si Clubul Sportiv NoStress. 
Prin acest parteneriat ne asteptam ca Transfier sa creasca si mai mult, prin unirea expertizelor solide de organizare demonstrate la nivel national si international.
Ne asteptam ca, prin renumele creat deja in cele 4 editii deosebit de reusite de pana acum, dar si prin promovarea externa facuta prin intermediul conexiunilor Federatiei de Triathon pe piata din Europa, sa avem la evenimentul din 2019 peste 150 de sportivi din afara Romaniei, astfel incat proba de Half sa aiba la start 400 de sportivi (capacitatea maxima a tranzitiei).
Limitarea zonei de tranzitie nu ne permite sa mai organizăm si proba olimpica. In schimb, vom mari numarul de stafete Half la 50, astfel incat sa avem o varianta de participare si pentru cei care nu sunt inca suficient pregatiti sa atace proba individuala.

Asadar, va fi exclusiv un eveniment pentru „greii triatlonului”.

Nivelul premiilor acordate va fi pastrat cel putin la valoarea ultimilor ani, de peste 3.000 Euro.
Inscrierile pentru Transfier se vor face ca si pana acum, pe site-ul www.transfier.ro, incepand cu data de 31 ianuarie, ora 00.00.
Taxa de participare ramane 100 Euro/individual, la fel ca anul trecut. Nu suntem ocoliti nici noi de cresterea cursului euro, asa ca ne vom alinia celui de acum.
Echipa de voluntari NoStress va fi acolo, impreuna cu echipa de voluntari ai FRTRI, astfel incat siguranta, hidratarea, informatiile si atmosfera din timpul cursei sa fie la cote maxime.
Va asteptam cu drag, ca de fiecare data, sa va spunem la final: “Felicitari! You are a TransfierMan!”, transmit organizatorii.

You may also like

0 comments

By