Bogdan Bălan, noul consilier județean, după numirea lui Marian Clipici în funcția de manager interimar al spitalului din Leordeni

Marți, 09 aprilie 2019, a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Județean Argeș, în cadrul căreia s-a luat act de încetarea mandatului consilierului județean PSD Marian Clipici, ca urmare a numirii în funcția de manager interimar la Spitalului de Pneumoftiziologie Leordeni. În locul rămas astfel vacant a fost numit și votat Iosif – Bogdan Bălan, supleant pe lista de candidați, pentru consiliul județean, a Partidului Social Democrat. Consilierul Iosif – Bogdan Bălan va activa în Comisia pentru atragerea Fondurilor Europene, Investiții, IMM-uri, Turism.
De asemenea, în cadrul ședinței au fost aprobate și Protocolele de colaborare între Județul Argeș și Federația Română de Automobilism Sportiv în vederea organizării și desfășurării etapei I a Campionatului Național de Raliuri – Raliul Argeșului 2019, ce va avea loc în perioada 02-04 mai 2019 și Județul Argeș și Federația Română de Karate Tradițional pentru Campionatul European de Karate Tradițional pentru Cadeți, Juniori, Tineret, Seniori și Veterani-Ed. a XXXIV-a, ce va avea loc la Pitești, în perioada 13-17 iunie 2019.

You may also like

0 comments

By