Tu ți-ai luat bilet la film? Incă ai timp să prinzi locuri la o producție de excepție!

Sâmbătă, 18 mai, Cinematograful București va rula filmul NU. Desi numele nu este foarte sugestiv, filmul te va cuceri din primele minute, fiindcă Nu este o dramă istorică despre campania electorală din 1988 care a dus la căderea dictaturii lui Augusto Pinochet.

Nu e nevoie sa fii pasionat de istorie pentru a te lasa cucerit de acest film de senzație. Ai nevoie doar de dorinta de a cunoaște mai bine lumea in care traim. Este un film care te va trezi la realitate și iți va arăta jocuri de culise și presiuni de putere, la cel mai înalt nivel.

Dacă ți-am stârnit interesul, iți mai dau cateva detalii: Actiunea se desfășoară în Chile, în anul 1988, unde, din cauza presiunilor internaționale, generalul Augusto Pinochet, şeful dictaturii militare care guvernează ţara, se vede nevoit să organizeze un referendum cu privire la preşedinţia sa.

Poporul chilian este, astfel, chemat la urne sa decidă dacă ii prelungește mandatul lui Pinochet sau îl înlătură de la putere. Liderii opoziţiei, adepţi ai votului NU, pun la cale un plan ieșit din comun pentru a căștiga alegerile. Metoda prin care încearcă să facă acest lucru este, fără îndoiala … o lectie dură de istorie.

Te asteptăm la film, la cel mai nou cinematograf din Pitești! Cinema București

You may also like

0 comments

By