Elevi de la Școala Gimnazială ”Mircea cel Bătrân”, printre laureații concursului interjudețean „DANUBIUS” 

”Elevi ai Școlii Gimnaziale ”Mircea cel Bătrân” – Curtea de Argeș, printre laureații CONCURSULUI INTERJUDEȚEAN DE MATEMATICĂ „DANUBIUS”: 
– Premiul II și Medalie de Argint – Dorian Ioan IONESCU – clasa a VI-a – prof. Nicolae I. NIȚĂ; 
– Mențiune și Medalie de Bronz – George Alexandru BRATU – clasa a VI-a – prof. Nicolae I. NIȚĂ.

Sâmbătă, 18 mai 2019, sub egida Societății de Științe Matematice din România – Filiala Corabia și a Inspectoratului Județean Olt a avut loc a XIII- a ediție a CONCURSULUI INTERJUDEȚEAN DE MATEMATICĂ „DANUBIUS”. Manifestarea a fost găzduită de Școala Gimnazială ”Virgil Mazilescu” și Colegiul Național A.I.Cuza din Corabia, de organizare ocupându-se cu succes profesorii Nicolae Tomescu și Dorin Mărghidanu. Patronajul științific a fost asigurat ca și la edițiile anterioare de către conf. univ. dr. Andrei Vernescu (Universitatea Valahia, Tirgoviste) și prof. univ. habil. Cristinel Mortici. Și în anul acesta participarea a fost numeroasă, 280 de elevi, începând de la clasa a III- a până la clasa a VIII –a, dintre cei mai buni de la unități școlare reprezentative din județe din sudul și centru țarii și de la o școală din Bulgaria.
Felicitări gazdelor pentru organizare și îi asigurăm că în semn de prețuire și respect vom reveni și anul viitor. Pentru că deviza noastră este: “Ai reușit, continuă, n-ai reușit continuă!”- transmit reprezentanții Școlii Gimnaziale ”Mircea cel Bătrân”

You may also like

0 comments

By