Ana Maria Baltag Diaconu a adus la Curtea de Argeș Trofeul ”VULTURUL CARPAȚILOR”

Micuța Ana Maria Baltag Diaconu a reușit o nouă performanță muzicală la participarea la cea de-a XIV-a ediție a Festivalului Național de Romanțe și Poezie „Rapsodii de toamnă”, ce a avut loc în perioada 2-3 octombrie 2019, la Câmpulung Muscel. 

”A fost o experiență minunată! Am reprezentat Cercul Militar din Curtea de Argeș la invitația doamnei Maria Cristina Anghelina și a d-lui comandat Antonio Daniel Alexe. Sunt bucuroasă să primesc acest minunat premiu! Este pentru prima dată când urc pe scenă și recit alături de oameni frumoși și talentați din țară și străinătate. Mulțumesc juriului pentru apreciere și d-nei Anghelina Maria Cristina pentru încrederea acordată!
Mulțumesc părinților mei Camelia Camelia-Antoaneta Diaconu și Alin Constantin Baltag Diaconu și bunicii mele Tiuta Diaconu pentru tot sprijinul oferit 💖💖💖! Pot să spun că a fost o experiență minunată și sper să o repet!”, este mesajul transmis de Ana Maria Baltag Diaconu, elevă la Școala Gimnazială ”Mircea cel Bătrân” din Curtea de Argeș. 

 

You may also like

0 comments

By