Se modifică programul la testarea pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor cetățenilor, începând cu această săptămâmnă, va intra în vigoare o modificare a programului de testare a persoanelor în vederea reducerii perioadei de suspendare, susținute la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arges.
Programul de testare a persoanelor în vederea reducerii perioadei de suspendare a fost suplimentat, astfel că testarea se va putea susține în trei zile ale săptămânii, după următorul program:

 Marți, începând cu orele 10:00
 Miercuri, începând cu orele 10:00
 Joi, începând cu orele 16:00

Persoanele care doresc să se înscrie pentru susținerea testării de reducere a perioadei de suspendare a permisului de conducere trebuie să se prezinte la sediul Serviciului Rutier Argeș, din Pitești, str. Victoriei nr. 60, cu 30 de minute înainte de începerea testării, cu documentele necesare, în vederea înscrierii la testare.
Informații utile privind restituirea documentelor, reducerea perioadei de suspendare, precum și aspecte de ordin legal din domeniul poliţiei rutiere puteţi accesa gratuit la link-ul: https://ag.politiaromana.ro/ro/utile/informatii-de-la- politia-rutiera

 

FOTO ARHIVA

S-ar putea sa iti mai placa

0 comentarii

Leave a Reply

By