VIDEO EXCLUSIV – Claudiu Moldoveanu, eroul de la Curtea de Argeș

Claudiu Moldoveanu împreună cu angajații de la clubul KING au dat dovadă de prezență de spirit, curaj și simț civic și au reușit astfel să evite o tragedie.

Au văzut că iese foc de la spălătoria de pe strada Lascăr Catargiu și că se extindea incendiul la casele din vecinătate. Doar reacția lor rapidă a dus la evitarea unei tragedii, pentru că în locuințele respective dormeau proprietarii care nu aveau cum să realizeze ce se întâmplă afară.

Fără să ezite, Claudiu a reușit să-i organizeze pe cei prezenți la fața locului, i-a îndrumat să sune la 112 să ceară ajutorul pompierilor, au spart geamurile caselor și i-au trezit pe proprietari. În tot acest timp, după cum se poate vedea și în video, el încerca să stingă focul cu extinctoarele din propriul club. Au făcut tot ce este posibil omenește să-i trezească pe proprietari, să scoată mașinile din curte și au încercat cât au putut să oprească extinderea flăcărilor. Reacția lui Claudiu și a prietenilor lui este dovada clară că în momente de cumpănă și real pericol mai există oameni care sunt dispuși să intre la propriu în foc dacă știu că așa pot să salveze niște oameni!

Dovada lor de simț civic a dus la salvarea de vieți omenești și la reducerea semnificativă a pagubelor. Dacă nu reacționau rapid, nu interveneau și nu sunau la 112, deznodământul acestui incendiu era cu totul altul…..

Așa cum au spus și cei de la ISU: ”dacă sunau cu 15 minute mai târziu, era totul mistuit de flăcări…”

 

 

S-ar putea sa iti mai placa

0 comentarii

Leave a Reply

By