Infracțiunile zilei: minor tâlhărit de 10 lei și două furturi

În ziua de 10 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată și au reținut un tânăr de 20 de ani, din Băiculești.
Din cercetări s-a stabilit că, în aceeași zi, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Curtea de Argeș, tânărul ar fi deposedat un minor de 17 ani, din Valea Danului, de suma de 10 lei, prin amenințare cu un briceag.

După administrarea probatoriului, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În ziua de 10 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat și au reținut un tânăr de 19 ani și un minor de 17 ani, ambii din Băiculești.
Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 25 spre 26 ianuarie a.c., cei doi tineri ar fi sustras, dintr-un punct de lucru al unei societăți comerciale din municipiul Curtea de Argeș, bunuri în valoare de peste 2.000 de lei.
După administrarea probatoriului, tinerii au fost reţinuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

În seara zilei de 10 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeş au depistat un bărbat de 31 de ani, din Mioarele, care conducea o autoutilitară pe DN 7C, pe raza comunei Corbeni.
În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că acesta, împreună cu celălalt ocupant al autoutilitarei, respectiv un bărbat de 38 de ani, ar fi sustras, în aceeaşi zi, de pe raza comunei Arefu, o cabină de tractor, care, la momentul controlului în trafic efectuat de poliţişti, se afla în compartimentul pentru marfă al autoutilitarei.
Bunul a fost restituit reprezentantului persoanei juridice vătămate, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

 

 

S-ar putea sa iti mai placa

0 comentarii

Leave a Reply

By