Programul de lucru cu publicul la Primăria Curtea de Argeș

În ultimele săptămâni toate instituțiile publice și-au modificat programul de lucru cu publicul, măsuri impuse pentru limitarea răspândării noului coronavirus. 

La Primăria Municipiului Curtea de Argeș, începând de marți, 17 martie 2020, se aplică următoarele modificări:

Audiențele se suspendă, petițiile și sesizările se pot trimite online, pe adresa de e-mail primariacurteadearges@yahoo.com sau prin fax 0248/721107

-Depunerea solicitărilor/documentaţiilor se va realiza în recipiente special amenajate la ghişeele instituţiei, între orele 8,30 – 12,30.

-Eliberarea documentelor se va efectua între orele 8,30 – 12,30 începând cu ziua lucrătoare următoare celei în care au fost depuse solicitările.

-Amenzile şi taxa pentru eliberarea cărţii de identitate se vor achita zilnic la casieria instituţiei între orele 8,30 – 12,30, taxele și impozitele locale se pot achita online, pe ghiseul.ro

– Întrucât termenul de bonificaţie pentru achitarea impozitelor şi taxelor locale s-a prelungit pâna la data de 30.06.2020, în perioada stării de urgenţă impozitele şi taxele locale se vor achita electronic prin portalul ghiseul.ro.

– Recomandăm cetăţenilor ca depunerea documentelor să se facă şi prin mijloace de comunicare electronică, prin e-mail: primariacurteadearges@yahoo.com, impozite@primariacurteadearges.ro, fax 0248/721107, sau prin poştă

  • La eliberarea actelor solicitate documentaţia va fi prezentată şi în format hârtie.

– Se menţine valabilitatea documentelor eliberate care expiră pe perioada stării de urgenţă.

– Termenele legale stabilite pentru soluţionarea solicitărilor formulate în exercitarea liberului acces la informaţii de interes public, precum şi a petiţiilor, se dublează.

În ceea ce privește activitatea compartimentelor de Taxe și Impozite și Registrul Agricol, eliberarea adeverințelor de rol și certificatelor fiscale se face a doua zi lucrătoare de la data depunerii cererii. Cererile se depun în cutiile special amenajate pe care le găsiți la parterul Primăriei. 

S-ar putea sa iti mai placa

0 comentarii

Leave a Reply

By