-VIDEO- Argeșul sub cod portocaliu

Întreg județul Argeș se află sub avertizare de cod portocaliu de ploi, conform avertizărilor emise de ANM,Interval de valabilitate: 16 iunie, ora 12:00 – 16 iunie, ora 23:00, Fenomene vizate: cantități de apă însemnate,instabilitate atmosferică accentuată, printre zonele afectate se numără întreg județul Argeș.

În după-amiaza zilei de marți (16 iunie) și la începutul nopții de marți spre miercuri (16/17 iunie), în Oltenia, Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova și local în Muntenia vor fi perioade cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse 50…80 l/mp. Vor fi intensificări puternice ale vântului (rafale de peste 70…80 km/h), vijelii, grindină și frecvente descărcări electrice.

Pompierii au intervenit la solicitări acolo unde s-au semnalat inundații: la Bughea de Jos, Stâlpeni sau Albeștii de Argeș. 

Din păcate în ultimul an ne confruntăm cu tot mai multe ploi torențiale, iar avertizările de cod galben sau portocaliu includ tot mai des și județul Argeș.

 

 

 

 

 

 

 

 

S-ar putea sa iti mai placa

0 comentarii

Leave a Reply

By