Dacia a donat măști, dezinfectant de suprafețe și mâini pentru școlile din orașul Mioveni

La Mioveni a avut loc o acțiune care demonstrează o dată în plus implicarea și dedicarea #DACIA pentru bunul mers al comunității locale din Mioveni.
▶️În prezența domnului Cristophe Dridi, directorul general al Uzinei de Automobile Dacia, reprezentanții companiei și ai partenerilor săi – Divvos Grup SRL și Francesca SA – au donat 50.000 de măști faciale în trei straturi, 1.280 de flacoane de dezinfectant de suprafețe și alte 1.280 de flacoane de dezinfectant pentru mâini care vor ajunge în școlile din oraș.
‼️Toate materiale donate sunt produse exclusiv în județul Argeș.
▶️Pe lângă măștile și dezinfectanții donați, școlile din Mioveni au mai primit și alte 110 tablete electronice wi-fi cu abonament de internet, achiziționate de Consiliul Local Mioveni, care vor veni în sprijinul actului educațional.
⚠️Toate aceste materiale au fost distribuite către unitățile de învățământ din oraș, în funcție de numărul de elevi înscriși la fiecare școală sau liceu.
🔴Mă bucur și mă simt onorată că am putut participa la acest alături de domnii Ion #Mînzînă, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, și Ion Georgescu, primarul orașului #Mioveni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comandat de Partidul Social Denocrat, Organizația Județeană Argeş, cod unic de identificare mandatar financiar: 21200019, publicat de SC CONCEPT SERV PROIECT SRL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*