”Hai că m-am cam săturat să stau pe margine și diafanii să ne explice despre viață”

Concitadinul Ducu Gheorghiescu a postat un mesaj – radiografie despre alegerile locale din 27 septembrie, pe care vi-l redăm integral, fără alte comentarii:
”Hai că m-am cam săturat să stau pe margine și diafanii să ne explice despre viață.
Uite aici adevărul despre alegerile ARGEȘENE din septembrie 2020:
PANȚURESCU – un om dintr-o bucată, nu excelează în delicatețuri (uneori chiar ghiolban, dar nu cred că avem nevoie de un fulg de nea diafan), bun familist, speriat de comunicare de-aia rigidă, a făcut mai mult decât predecesorii care-au umplut dooștreiaugustu’ de clădiri de căcat. Da, bine, s-a pozat cu Dragnea, e de la PSD (dar numai la PSD!), alții au trecut pe la PSD și-acu’ sunt lătrători șefi la P…
BOGDAN – un băiat de-o delicatețe și de un bun simț care nu prea l-ar recomanda pentru un post de primar. Dar care are forță și viziune și entuziasm. Are dezavantajul de a candida din partea unor glume ca Clotilde 🙂)))))))) ), Barna 🙂)))))))) ) sau Goțiu 🙂))))))))) ). N-a trecut prin alte partide și nici nu va mai trece, pentru că are prea mult caracter. Șanse destul de mici la actualele alegeri, dar mult mai mari la cele viitoare, dacă nu cumva partidul îi va fi digerat de niște servicii.
MIHAI – trecut prin multe, știe cum e să te lupți cu hienele, dar șanse mici pentru că sunt mult prea mulți candidați, pentru că partidul care-l sprijină nu prea există. Ar fi fost mult mai eficient în echipă cu alții. (Nu, nu ăia. Nici ceilalți.)
DAN PETRESCU – harnic, gospodar, pragmatic, familist convins și sincer. Un om dintr-o bucată, dar nu orice bucată, ci una de-aia dură. Are dezavantajul de-a candida din partea partidului unui cancer al politicii – băsescu, dar în mod sigur se va pișa fără milă pe partid dacă interesele orașului pe care vrea (și sperăm) să îl gestioneze vor fi afectate. Nu lucrează cu finețuri, știe să prioritizeze excelent, a înțeles că nu e nevoie de balet promoțional ci de canalizare, apă, electricitate și drumuri. Și are avantajul asocierii cu alt bun gospodar local, Virgil Baciu.
DAN GRECU – manager excelent, ar fi un excelent conducător de Consiliu Județean, elegant și rafinat. Poate prea convins că dezvoltarea înseamnă doar betonare și construcții și muuuuuuulți turiști și creasta Făgărașului un bulevard.
VIRGIL BACIU – un alt gospodar și om de munte care e pornit să facă treabă la Consiliul Județean, a ridicat Corbi și a avut cu adevărat viziune și curaj. Are dezavantajul că vrea să o pună pe fata lui primăriță, dar…. cu cine să faci echipă, dacă nu cu cineva pe care te bazezi, din familie?. Și mai are dezavantajul partidului, dar, ca și în cazul lui Dan Petrescu, nu cred că s-ar da în lături să lupte contra propriului partid pentru binele comunității căreia aparține.
Despre alți candidați n-am ce să zic, mi se par inexistenți, probabil spilcuiți care ne iau de proști dar care, la ordine de sus n-ar ezita să ne explice că e mai bine să ascultăm de alții, probabil personaje care au mai fost în politică și au trecut de ici colo fără nici o tresărire a vreunui mușchi, probabil slugi care-au lins prea mult și-acu’ vor să scuipe ce-au adunat lingând… Contează prea puțin.
Baftoja.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*