Hotel Piscu Negru: ofertă pentru perioada 31 ianuarie – 4 februarie 2021

Liber in perioada 31ianuarie – 4februarie
Cazare camera dubla cu md 200 lei cu toate taxele incluse
Transport la cerere
📞📞📞0726722479
Localizare:

Poziționat la jumătatea distanței dintre Pitești și Sibiu, hotelul nostru este perfect pentru cei care vor să se bucure la maxim de Transfăgărășan. Majoritatea oaspeților vizitează Curtea de Argeș, Cetatea Poenari (44km), Barajul Vidraru (40km), se cazează la hotel iar a doua zi pleacă mai departe spre Cascada Capra (8km), Bâlea Lac (14km), Bâlea Cascadă (20km) și apoi Sibiu sau Brașov. 

Facilitati hotel:

În ultimii ani, una dintre cele mai emblematice atracții a devenit poiana din spatele hotelului, unde seară de seară vin urșii să viziteze.

Hotelul dispune de un loc de joacă pentru copii, amplasat chiar în fața terasei. 

Pentru cei care caută relaxare, la 5 minute de hotel, în curtea acestuia se află o cascadă cu iaz. 

Spre seară, în foișor se pot prepara grătare sau/si cu vin fiert. În foișor se pot consuma atât preparate de la restaurant, cât și provizii aduse de acasă.

Mergând mai puțin de 20 de metri din curtea hotelului, trecând podețul de peste pârâu, se ajunge la treptele ce urcă în foișorul de la marginea pădurii.

Acesta este complet dotat și pregătit pentru orice tip de oaspeți, fie că vorbim despre grupuri mici ce vor să se bucure de bunătăți culinare preparate la ceaun, fie că este vorba de grupuri mari, ce vor să petreacă în aer liber.

Foișorul are o capacitate de 70 de persoane la mese cu 8 sau 12 locuri. Grătarul, ceaunul și cuptorul sunt poziționate în capătul foișorului, unde veți găsi și toate ustensilele necesare pentru a servi preparatele.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Hotelul oferă numeroase locuri de parcare, majoritatea fiind chiar în spatele clădirii principale, pe o platformă betonată monitorizată în permanență de camerele de supraveghere perimetrale.

Accesul la internet Wi-Fi este gratuit.

Facilitati camere:

Hotelul nostru vă pune la dispoziție 19 camere și 6 apartamente (studio junior), însumând 43 de locuri de cazare. Locurile de cazare sunt dispuse pe 3 etaje, fiecare cu câte 4-5 camere. 

Camerele vă vor da experiența unică a unui confort absolut. Acestea au priveliște către măreția Făgărașilor și vă vor oferi balansul ambiental perfect. 

Toate camerele hotelului se bucură de următoare facilități oferite gratuit oaspeților: Mic dejun, room service, TV plat și cablu, Wi-fi în camere, uscător de păr, cabină de duș, priveliște.

CAMERĂ DUBLĂ – Pat matrimonial (20mp) Hotelul Piscul Negru dispune de 10 camere de tip double. Acestea au în dotare un pat matrimonial, de tip queen-size. Salteaua patului este de înaltă calitate, de tip relaxa, pe arcuri. Așternuturile sunt de calitate superioară, din bumbac. Acestea sunt înlocuite în totalitate după fiecare sezon.

CAMERĂ TWIN – Paturi twin (20mp)

Hotelul Piscul Negru dispune de 9 camere duble, de tip twin. Acestea au în dotare două paturi de câte o persoană (90cm). Băile sunt standard, precum cele din camerele duble și includ cabina de duș, suport pentru prosoape și uscător de păr. Camerele twin sunt preferate de călătorii care nu vor să doarmă în același pat sau de familiile cu copii mici, care vor să doarmă în două perechi părinte-copil.

APARTAMENTE – Pat dublu si canapea (45mp)

Pe lângă camerele duble, hotelul Piscul Negru vă pune la dispoziție 6 apartamente cu două încăperi și 4 locuri de cazare. Acestea includ câte un pat dublu matrimonial (160cm) și câte o canapea extensibilă (140cm), în încăperi diferite. Apartamentele au o singură baie însă dispun de mai mult spațiu total. Ele sunt ideale pentru familiile cu 2-3 copii sau grupurile de turiști care preferă să stea toți în aceeași cameră.

APARTAMENT 402 – Pat matrimonial, pat single și canapea extensibilă (45mp)

Apartamentul 402 este dedicat familiilor cu copil care au nevoie de mai mult spațiu. Acesta este amplasat la ultimul etaj al hotelului, într-o zonă retrasă. Are balcon dublu, cu priveliște către pădure și vârful Lespezi. El este compus dintr-o zonă de noapte cu un pat matrimonial și unul single și o o zonă de zi, cu o canapea extensibilă și fotolii. Baia se poate accesa traversând un hol mic.

APARTAMENT 403 – Paturi twin (20mp)

Camera 403 este ideală pentru cei care călătoresc singuri și au nevoie de intimitate. Ea se află la ultimul etaj și este dotată cu două fotolii și o canapea extensibilă. Decorațiunile moderne, poziția retrasă față de celelalte camere și baia proprie fac din această cameră locul ideal pentru cei care preferă un sejur în liniște.

APARTAMENT 201, 202 – Pat dublu și canapea extensibilă (30mp)

Pentru cei care caută un refugiu în munți de unde să combine utilul cu plăcutul, apartamentele 201 și 202 sunt ideale deoarece au atât o zonă de noapte cu pat matrimonial, cât și o zonă de zi cu birou și canapea extensibilă. Birourile celor două camere au priveliște direct către munții și pădurile din jurul nostru iar murmurul râului dă naștere ambientului perfect pentru a vă putea concentra.

CASCADA PISCUL NEGRU

Pentru cei care caută relaxare și o drumeție scurtă prin natură, recomandăm cascada Piscul Negru, aflată chiar în spatele hotelului, la mai puțin de 15 minute de mers pe jos.

Aceasta este amenajată special pentru dumneavoastră cu o punte din lemn și locuri de așezat iar priveliștea, liniștea și sentimentul de apropiere față de natură vă vor induce un sentiment de pace.

Localizare: Transfăgărășan Km. 102, Aref, 117040, Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*