Judecătoria Curtea de Argeș: ”studierea dosarelor în arhivă se va face numai după efectuarea unei programări în prealabil”

Pe durata stării de alertă, studierea dosarelor în arhivă se va face numai după efectuarea unei programări în prealabil, prin telefon/fax/email. Pentru fiecare persoană programată se va aloca un interval de maxim 15 minute. Va avea acces în arhiva instanţei persoana programată, la ora stabilită, aceasta putând fi însoţită de încă o altă persoană (avocat, tutore, părinte, avocat, reprezentant legal sau convenţional, însoţitor).
 
PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL  – ARHIVĂ: LUNI şi MIERCURI, între 09.00-12.00, pentru justiţiabili, avocaţi, experţi  şi între 13.00-15.00, numai pentru avocaţi şi experţi
PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL  – REGISTRATURĂ – VINERI, între 09.00-12.00 şi între 13.00-15.00.
 
RECOMANDĂM CA CERERILE ADRESATE INSTANŢEI SĂ FIE COMUNICATE PRIN POŞTĂ, FAX SAU EMAIL.
 
Accesul justiţiabililor şi a reprezentanţilor acestora în sala de judecată se va face în limita locurilor din sală, nu mai mult de 2 persoane pe rând. Celelalte părţi şi reprezentanţii lor vor folosi pentru aşteptare holul principal şi curtea instanţei, cu păstrarea distanţării fizice, în scopul prevenirii răspândirii pandemiei cu virului SARS-COV-2.
Vă mulţumim pentru înţelegere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*