Primarul Ion Georgescu: ”Ciprian Țurlea, bun venit în echipa de conducere a Primăriei Mioveni„

”De astăzi, orașul Mioveni are un nou viceprimar, ales prin vot, în cadrul ședinței de Consiliu Local, în urma nominalizărilor făcute de reprezentanții celor trei partide politice care reprezintă comunitatea din Mioveni la nivel administrativ.
Mă bucur să fac echipă cu un reprezentat al tinerei generații, care poate avea o viziune mai nouă și modernă asupra unor aspecte, un tânăr implicat de-a lungul anilor în diverse proiecte civice și sociale, activ și în plan politic.
Cu o puternică dorință de muncă și guvernat de cele mai bune intenții, sunt convins că Ciprian Țurlea – de astăzi noul viceprimar al orașului, va încerca să demonstreze zi de zi, prin implicare și responsabilitate că a meritat să ocupe această funcție.
În egală măsură, nu trebuie să uităm devotamentul și munca depusă de domnul Aurel Costache, colegul meu alături de care am muncit aproape 20 de ani, pentru dezvoltarea comunității, împreună formând o echipă unită și eficientă”, transmite primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*