Elevi cu care ne mândrim: Ștefan Scarlat, elev al Școlii Gimnaziale ”Mircea cel Bătrân”

ELEVI CU CARE NE MÂNDRIM
📖,,Până nu încerci să faci ceva mai mult decât lucrurile la care te pricepi deja, nu vei evolua.” – Ronald E. Osborn
Mă numesc Scarlat Ștefan și pot să spun că am absolvit Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân” din Curtea de Argeș alături de cei mai buni copii din generația mea.
Ca majoritatea, visam să fiu elev al Colegiului Național „Vlaicu Vodă”. Acum un an, însă, am văzut un clip video de la festivitatea de absolvire a elevilor Colegiului Național Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova. M-a impresionat totul: de la atmosferă, ținută, atitudine până la emoția care se simțea în acele împrejurări deosebite. Mi-a plăcut cum acei tineri absolvenți purtau în ochi o scânteie și o dorință de a face ceva deosebit pentru țară, pentru noi toți.
Mi-am dorit să aflu mai multe și am obținut acele informații. Am înțeles că trebuie să mă pregătesc foarte serios și am tratat totul cu maximă seriozitate. La examenul scris pe care l-am susținut în data de 28 mai am fost unul dintre cei 40 de copii din întreaga țară care a luat nota 10.🏆 Pentru aceasta, vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat și m-au susținut: părinți, profesori, doamna învățătoare, colegi, prieteni. Știu că Evaluarea Națională este un examen la fel de important pentru noi toți. Îmi doresc, atât pentru mine, cât și pentru colegii mei, să obținem rezultatele dorite.
”Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân” este cuibul de unde ne vom lua zborul spre viitor și sper ca profesorii noștri, cei care ne-au educat pentru viață, să fie mândri de noi”, mai transmit reprezentanții unității de învățământ. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*