Spectacolul ”Deci, nu te mai plimba goală!” se vede gratis! De 9 mai instituţiile de cultură din Argeş îşi deschid porţile!9 maiDe 9 Mai – Ziua Europei – Ziua porților deschise în instituțiile de cultură aflate în subordinea C.J. Argeș

Cu ocazia Zilei Europei – 9 mai, instituțiile de cultură aflate în subordinea Consiliului Județean Argeș vor fi deschise vizitatorilor, accesul fiind gratuit.

Astfel, Muzeul Golești, Muzeul Județean Argeș, Vila Florica vor putea fi vizitate gratiut. Și Teatrul ”Al. Davila” va oferi accesul gratuit la spectacolul ”Deci, nu te mai plimba goală!”, care va începe la ora 19.00.

De asemenea, Centrul de Cultură ”Brătianu” organizează, în data de 7 mai, ora 14.00, la Școala gimnazială ”Marin Preda” Pitești, un concurs cu premii, dedicat Zilei Europei, care constă într-un test grilă legat de istoria Uniunii Europene, iar Școala Populară de Arte și Meserii Pitești, organizează vineri, 08 mai 2015 începând cu orele 12:00, un program cultural-artistic dedicat zilei de ”9 MAI – Ziua Europei”, ce se va desfășura în sala de spectacole a Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești.

You may also like

0 comments

By