HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL

horoscopBerbec: Multă, multă, foarte multă muncă, până în pragul epuizării! Partea bună e că atâta efort va fi răsplătit pe măsură. Nu e deloc exclusă o avansare. Veţi primi nişte promisiuni legate de bani care vă vor da mari speranţe, dar ar fi bine să vă faceţi şi un plan de rezervă, pentru că persoanele care fac aceste promisiuni nu sunt foarte credibile. Viaţa amoroasă e mai mult decât bună pentru cei cuplaţi.

Taur: Când un Taur se plictiseşte, începe să mănânce. Săptămâna aceasta s-ar putea sfârşi cu ceva kilograme în plus, pentru că veţi fi deosebit de inactivi şi doar ceva cu totul şi cu totul deosebit, sau presant, vă va scoate din amorţeală. Nu e neapărat din cauză că n-aţi avea ce face, dar energia dvs. va fi scăzută şi vă veţi lua o perioadă de odihnă. În condiţiile acestea, nici banii, nici dragostea (pentru cei singuri) nu vă vor bate la uşă în aceste zile.

Gemeni: Veţi avea impresia toată săptămâna că apropiaţii vă ascund ceva. Comportamentul celor din jur vă va contraria şi vi se va părea că orice vorbă conţine o aluzie. Ar fi bine să puneţi problema direct, pentru că sunt şanse mari să descoperiţi că n-aţi fost chiar paranoici şi că vi se ascunde, într-adevăr, ceva. O realizare profesională vă va aduce în centrul atenţiei la şcoală sau la slujbă.

Rac: Săptămâna Racilor va fi plină de schimbări şi aventuri, iar acest lucru vă va plăcea. Nişte emoţii legate de şcoală sau de serviciu vă vor da un surplus de adrenalină care vă va face mai eficienţi. În privinţa banilor, nu veţi avea prea multe surprize, dar veţi fi tentaţi să cheltuiţi fără măsură şi să faceţi multe cumpărături inutile. În dragoste, cei cuplaţi vor avea ocazia să descopere o latură a partenerului necunoscută până acum, iar cei singuri vor fi preocupaţi în primul rând de flirturi.

Leu: Faceţi ce faceţi şi reuşiţi să vă complicaţi viaţa amoroasă, în special cei singuri. Sunt şanse mari ca demersurile dvs. să eşueze, dar veţi rămâne cu amintirea câtorva senzaţii tari. O problemă legată de locuinţă se va rezolva în această perioadă, dar nu fără ceva certuri. O nemulţumire legată de bani vă va face să vă schimbaţi nişte planuri profesionale şi chiar să renunţaţi la unele vicii sau obiceiuri costisitoare. Se recomandă multă prudenţă în relaţiile cu partenerul!

Fecioară: Săptămâna Fecioarelor e departe de a fi una plictisitoare. Acest lucru poate însemna orice, dar, în cazul dvs., e de bine. Perioada începe cu o veste bună dată de cineva de departe, posibil chiar anunţarea vizitei cuiva drag. Câteva emoţii la serviciu vă vor ridica tonusul şi vă vor face mai activi şi mai îndrăzneţi. În ceea ce priveşte banii, vă puteţi aştepta la un mic ajutor de la cineva din familie.

Balanţă: Veţi avea o săptămână cam neplăcută sub aspect financiar. Problema nu va fi neapărat lipsa banilor, cât faptul că veţi fi nevoit să vă despărţiţi repede de ei ca să vă acoperiţi nişte cheltuieli urgente sau datorii. Veţi primi, în schimb, o ofertă profesională foarte bună la sfârşitul perioadei. Un membru al familiei vă va solicita ajutorul sau sfatul într-o problemă personală.

Scorpion: Începutul săptămânii va aduce pentru Scorpioni veşti importante în privinţa carierei: o schimbare la locul de muncă sau chiar un nou job mai satisfăcător. Veţi avea mai mult de lucru, dar şi motivaţia va fi mai puternică. Grijile în privinţa banilor persistă, mai ales că vor apărea mereu noi şi noi cheltuieli legate de acte. Unele datorii mai vechi nu vor putea fi acoperite conform planurilor.

Săgetător: Următoarele zile vor fi pentru Săgetători cam dificile în privinţa organizării bugetului. Veţi face multe cheltuieli peste mână, vă veţi promite mereu că e ultima dată, apoi veţi cădea pradă primei tentaţii care vă iese în cale. Aveţi mare grijă, pentru că în viitorul apropiat veţi avea nevoie de nişte economii. La mijlocul perioadei, puteţi primi bani într-un mod neaşteptat.

Capricorn: Urmează o săptămână destul de stresantă pentru Capricorni, sub aspectul profesiei şi al studiilor. Cei care au examene de dat sunt vizaţi în mod special: cu toată organizarea lor impecabilă, de unele probleme tot vor avea parte! Apar nişte cheltuieli neprevăzute pe care nu le vor putea amâna, posibil legate de acte oficiale sau de o călătorie.

Vărsător: Veţi începe săptămâna cu elan, deoarece o discuţie legată de profesie se va finaliza aşa cum vă doriţi. Capacităţile dvs. de negociere şi persuasiune sunt foarte ridicate în aceste zile, aşa că ar fi bine să profitaţi şi să puneţi acum pe tapet toate problemele care trebuie analizate. Aveţi mai puţin succes când vine vorba despre bani: nişte promisiuni care vi s-au făcut în această privinţă nu vor fi respectate la termen.

Peşti: Începutul săptămânii se caracterizează printr-o lipsă totală de chef de muncă, stare alimentată şi de câteva tensiuni în relaţia cu superiorii. Conform naturii dvs. închise, veţi afişa o atitudine pasivă şi nu o să aveţi chef de discuţii aprinse. Vor apărea, în schimb, perspective plăcute în privinţa banilor, prin găsirea posibilităţii unui venit suplimentar pe termen lung.

You may also like

0 comments

By