Club Sportiv “Adi Box” pregăteşte viitorii campioni din ring!

box1Încă de la înfiinţare, Clubul Sportiv “Adi Box” a urmărit educarea tinerei generaţii prin sport şi i-a invitat pe argeşeni în sala de box. La doar câteva luni de la demararea proiectului, încep să se vadă progresele pe care le-au atins sportivii. Redactorii “Actualitatea Argeşeană” au asistat la antrenamentele echipei de box şi au observat câtă pasiune pun băieţii în fiecare exerciţiu, din dorinţa de a fi cât mai buni. În fiecare săptămână vom prezenta unul dintre sportivi.

box

 

Mihai Gherman se antrenează la Clubul Sportiv Adi Box” trei zile din şapte. Are 11 ani şi este elev al Şcolii Gimnaziale “Mircea cel Bătrân”. Dacă iniţial părinţii au fost cei care l-au îndrumat către box, acum, Mihai spune că nu ar mai renunţa la acest sport. “Boxul m-a învăţat să fiu mai disciplinat şi mai calm”, a declarat tânărul. “Nu am folosit în afara sălii de antrenament ce am învăţat, dar acum sunt sigur că în cazul în care vor fi pus în situaţia să apăr pe cineva, voi şti ce am de făcut şi sunt pregătit. Mă antrenez de un an şi de fiecare dată abia aştept să intru în ring”, a concluzionat Mihai Gherman. Despre meciul secolelor dintre Floyd Maywather şi Manny Pacquiao nu a avut multe de comentat. Consideră că s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor, dar chiar dacă sunt campioni, idolul său în ring rămâne antrenorul Adrian Florescu.

Clubul Sportiv “Adi Box” este primul club de box amator din municipiu şi urmăreşte prevenirea delincvenţei juvenile prin practicarea sportului doar într-un cadru organizat, sub supravegherea antrenorilor şi a arbitrilor specializaţi. Clubul are ca obiect de activitate descoperirea, selecţionarea, iniţierea şi pregătirea de sportivi, participarea la competiţii sportive interne şi internaţionale, precum şi alte activităţi conexe acestora.

You may also like

0 comments

By