Greenoteca are haine noi!

 

WP_20150718_008

IMG_2387DSC07748În curtea Bibliotecii Municipale din oraș a ajuns o cutie uriașă cu creioane colorate! În ultimele zile, voluntarii GHEPart le-au așezat cu grijă și îndemânare în locul fostului gard. Misiunea de reabilitare a micului colț de natură a început sâmbătă (18 iulie), când voluntarii au hotărât că locul trebuie colorat. Astfel, dis-de diminieață, aceștia s-au echipat cu ambiție și forță de muncă, cu unelte și pensule, iar după câteva ore, gardul a început să capete formă. Voluntarii se pot simți mulțumiți, deoarece de miercuri (22 iulie), cititorii vor fi întâmpinați de culorile vii și proaspete ale noului gard în formă de creioane.

DSC07773

DSC07803După cum veți vedea cu ochii voștri, deși nu e rost de ploaie, curcubeul vă așteaptă acolo, la Greenoteca. Veniți să-l admirați si voi, că tot avem film. Ups… am stricat surpriza! Ei bine, dacă tot v-am spus, vă și invităm la cinema în aer liber, astăzi, începând cu ora 21:00, la Biblioteca Municipală. Dacă sunteți curioși, puteți afla mai multe detalii de pe pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/greenoteca). Vă așteptăm!

Greenoteca este un proiect al asociației GHEPart finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România. Parteneri: Primăria Municipiului Curtea de Argeș, Biblioteca Municipală Curtea de Argeș, SC Euro Expansion SRL, Direcția Silvică Argeș, Asociația Cealaltă Românie.

Articol scris de Otilia Pavel și Lorena Furnică

You may also like

0 comments

By