Investiție de peste 5000 E în piețele din Curtea de argeș

Cu banii primiți la rectificarea bugetară, directorul Marian Florea a făcut reparații în piețele din municipiu și a cumpărat 10 lăzi frigorifice.

marian florea SPPTO Curtea de Arges”Am făcut comanda în străinătate, acolo am găsit cea mai bună ofertă”, a declarat Marian Florea. ”În prezent, în sectorul lactate din Piața Centrală avem 13 spații. Am avut și până acum condiții pentru vânzarea acestor produse, au comercianții frigiderele lor, dar aceste lăzi frigorifice sunt eficiente și, în plus, sunt necesare în orice piață mare. Lăzile frigorifice vor fi amplasate în Piața centrală, în Piața Posada nu avem sector de lactate, iar în Piața Ivancea vinde doar un comerciant care are o vitrină a lui”, a mai adăugat directorul SPPTO.

După montarea acestor lăzi se vor modifica și tarifele pe care le vor plăti comercianții care vând în sectorul de lactate. Dacă acum plătesc 180 lei pe lună, de la 1 ianuarie se vor modifica prețurile.

”Se va discuta în ședința de Consiliul Local când se vor aproba taxele pentru anul viitor, asta va fi singura noastră modificare. Închirierea unei mese cu vitrină la sectorul de lactate va fi de 10 lei /zi, asta însemnând 300 lei lună. Contractul pentru noiembrie și decembrie rămâne la fel, de la 1 ianuarie 2016 spațiile vor fi scoase la licitație și pornim de la suma de 300 lei”, a spus Marian Florea.

S-ar putea sa iti mai placa

0 comentarii

Leave a Reply

By