IPEE ATI, o firmă autohtonă de succes

liviu nicolae curtea de argesPrezent pentru al treilea an consecutiv la INDAGRA, târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei, Liviu Nicolae,  director comercial IPEE ATI, a reușit să ducă produsele autohtone în elita celor din categorie .  Într-o perioadă în care falimentul firmelor mari este ceva normal, firma din Curtea de Argeș reușeste să crească și să contribuie serios la susținerea forței de muncă din municipiu.

Un important jucător pe piața produselor agricole, firma IPEE ATI este în topul produselor agricole de succes, situată chiar pe primele locuri.

”Față de produsele noastre tradiționale care sunt concurate de China, pe partea de incubatoare nu avem concurență”, a declarat Liviu Nicolae, director comercial al IPEE ATI.

IPEE ATI liviu nicolae curtea de argesPrezența firmelor este foarte important la un asemenea târg, ce reprezintă platforma ideală pentru noi parteneriate la nivel internaţional, oferind cadrul de ofertare, negociere şi contractare pentru cele mai mari companii din domeniul agricol.

Indagra are ca scop promovarea agriculturii din ţara noastră, a potenţialului zootehnic autohton, a produselor tradiţionale bio şi a soiurilor de vinuri româneşti recunoscute internaţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*